OVER ONS

Wij zijn er voor de kwekers!

HS Tuinbouw Service B.V. is uw totaalpartner voor alles omtrent uw kas, zodat u zich kunt concentreren op de teelt. Daar gaat het tenslotte om! Dat is uw business en die verdient alle aandacht. Om te kunnen vertrouwen op goede opbrengsten moeten uw kassen altijd in optimale staat verkeren. Wij begrijpen dat volledig.

Zo vader zo zoon

Zijn vader heeft de toen ter tijd hoogste kas ter wereld gebouwd én beglaasd: het Tropical Plantcenter in Naaldwijk. Toen John daar als negenjarig jochie doorheen liep wist hij al: dit wil ik ook! Hij werkte ruim vijftien jaar bij zijn vader en andere kassenbouwers en leerde alle kneepjes van het vak. In 2006 begon hij voor zichzelf met Horticulture Services BV en heeft dit samen met zijn team ontwikkeld tot een gerenommeerd bedrijf met klanten over de hele wereld.

Vakmanschap en zekerheid

We hebben jarenlange ervaring met ieder type kas. Het is onze passie. Binnen onze bedrijfsstructuur staat maximale  efficiëntie voorop. We garanderen zekerheid: elke aanvraag wordt dezelfde dag behandeld en 100% serieus genomen. Bij calamiteiten staan we meteen voor u klaar. Het werk moet immers altijd door kunnen gaan.

Super service

HS Tuinbouw Service B.V. is er voor de kwekers.  Ons team blinkt uit in dienstverlening in de glastuinbouw. We denken graag mee, adviseren en laten u profiteren van collectieve inkoop. Zo houden we de kosten laag. Alles transparant, zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

0
+
Monteurs
0
+
Bedrijfswagens
0
+
Jaar ervaring
0
+
Klanten
0
+
Hectare gebouwd
john

Ik wil ook een hobbykas!

maak kennis met John en zijn team