Maatwerk hobbykas
Elke maatvoering mogelijk


Hobbykassen verschillen per project. Er zijn nagenoeg geen beperkingen in de afmetingen. Met gebruikmaking van standaard-onderdelen uit de kassenbouw kan per kavel een ideale lengte/breedte-maat worden bepaald. Zo heeft u voor een Hobbykas met een enkele kap standaard al keus uit een grote verscheidenheid aan kapmaten: 2,50, 3,20, 3,80, 4,00 en 4,80 meter. Geeft u de voorkeur aan de uitvoering met dubbele kap? Dan zijn standaard-traliematen mogelijk van 6,40, 8,00, 9,60, 12,00, 12,80 meter en zelfs 16,00 meter. Vakmaten zijn er in standaardmaten vanaf 1,50 tot 6,00 meter.

Natuurlijk bouwen we ook graag op maat. Geef uw wensen door en u krijgt van onze specialisten van de afdelingen werkvoorbereiding en calculatie een nauwkeurige indicatie van wat er mogelijk is. (En dat is veel!) Beperkingen in afmetingen, maar ook in hoogte zijn er daardoor niet. Daardoor kan een hobbykas ook goed worden ingezet als bijvoorbeeld druivenkas.

Heeft u nog speciale wensen?

Het is eenvoudig mogelijk van onze profielen bijpassende luifels, overkappingen, windschermen, werkbanken en stellingen te maken. Zelfs het interieur van uw hobbykas kunt u aan Horticulture Services BV overlaten. Van kweektafel tot zaaibak en schap: elk onderdeel is even stevig. Kan het efficiënter?

Mail voor een afspraak en bezoek onze showroom! Alles onder 1 dak geregeld!